Een wedstrijd, zo anders als alle anderen.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Rotary en is volledig tot in de puntjes verzorgd.

De dag begon ook anders als alle andere wedstrijddagen. Een afvaller en geen reserves op de bank. Gelukkig wilde Koos wel eens een wedstrijd roeien en is hij komen invallen.

In Hellevoetsluis was t een drukte van belang, want naast een roeiwedstrijd was er een drakenbootrace, een triatlon en een zeilwedstrijd voor de deur.

De roeiers werden weer hartelijk welkom geheten en kregen een goed verzorgde lunch. Daarna het palaver. De wind zou tijdens de wedstrijd iets afnemen en het zou droog blijven. Om 14:30 startte de wedstrijd en als 9e ging de Willemsvaarder over de startlijn. Het roeien ging super. Er werd keurig gelijk geroeid. Op de juiste momenten wat water gedronken en samen bedwongen we de golven, de wind en de stroom. In t begin door een paar teams ingehaald en ook wij hebben de nodige sloepen ingehaald. Als 5e kwamen we over de finish. Tot op t laatst werd er geweldig geroeid. Daar kan je als stuur alleen maar trots op zijn!

Om 17u gingen we naar de kraan en om 18u was er een volledig verzorgde bbq. Zelfs dieetwensen waren geen enkel probleem. Na het eten kwam de uitslag. Helaas niet in de prijzen gevallen, maar wel een welverdiende 5e plaats!

T was een super mooie dag. Volgend jaar zijn we weer van de partij bij deze geweldige wedstrijd!