9 mei t/m 12 mei

Watersport Vereniging Willemstad organiseert wederom voor haar leden een zeil-/vaarweekend over onze oh zo mooie Zeeuwse wateren. Een lang weekend waar gezelligheid centraal staat en waarbij we de mogelijkheid hebben om elkaar ’s avonds op te zoeken en onze verhalen uit te wisselen. De laagdrempeligheid van de tocht draagt bij aan het succes van de formule waaraan veel leden groot en klein al jaren met veel plezier aan deelnemen! 

Alle kosten zijn voor eigen rekening. Iedere schipper betaalt zelf zijn havengeld; er wordt dus niet gezamenlijke afgerekend. Het programma is geheel op basis van vrijwilligheid maar het is uiteraard gezellig wanneer er aan wordt deelgenomen.

Inschrijven voor Hemelsvaren 2024 kan eenvoudig middels het volledig doorlopen van het online aanmeldingsformulier. De details worden dan vanzelf duidelijk 😉

Aan het eind van het formulier ontvang je een bevestigings-email met daarin een persoonlijke link naar je eigen aanmelding. Hiermee is het op een later moment altijd mogelijk de inschrijving op bepaalde punten aan te passen.

Inschrijving gaat per schipper/per boot.