Schrijf je hier in

Slag om Willemstad 24 september 2022

Inschrijving voor de Slag om Willemstad editie 2022

Met dit formulier kan je jouw team inschrijven voor de wedstrijd.

Wanneer je klaar bent met het invullen van de gegevens klik je op de groene knop “inschrijven” onderaan het formulier en je inschrijving wordt aan ons verzonden. Je krijgt hier ook een bevestiging van per e-mail.

Er is een heren- en dames klassement en de Slag om Willemstad SOW telt mee voor de punten in het FSN klassement.

Deelname aan de Slag om Willemstad kost voor St ayles skiffs € 60,00 en voor de overige sloepen € 80,00.
Voor de startborden betaal je een borg van € 20,00 extra en wordt na afloop terug betaald bij inlevering van het startbord.

Om te controleren of alles goed gegaan is kan je op onze website in de lijst met deelnemers controleren of je inschrijving succesvol is geweest. Mocht er iets niet in orde zijn, stuur ons dan even een e-mail op sloeproeien@wvwillemstad.nl

 

Kranen*

Door op ‘Inschrijven’ te klikken gaat u akkoord met de volgende verklaring:

Ik verklaar op eigen risico deel te nemen aan de Slag om Willemstad.

Ik verklaar hierbij om het inschrijfgeld plus € 20,00 borg zo spoedig mogelijk over te maken naar de rekening van de Watersport Vereniging Willemstad op rekeningnummer NL30RABO0346792460.

Het is mij bekend dat Watersportvereniging Willemstad niet aansprakelijk gesteld kan worden voor enige schade of letsel, direct of indirect verband houdend met de Slag om Willemstad.

Tijdens het evenement zal beeld materiaal in vorm van foto en video gemaakt worden. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden van het evenement.