Schrijf je hier in

Inschrijven  voor de Slag om Willemstad 2023

De Slag om Willemstad is genomineerd voor de 1e klasse, 2e klasse en de Hoofdklasse

Met dit formulier kan je jouw team inschrijven voor de wedstrijd.

Wanneer je klaar bent met het invullen van de gegevens klik je op de groene knop “inschrijven” onderaan het formulier en je inschrijving wordt aan ons verzonden. Je krijgt hier ook een bevestiging van per e-mail.

Er is een heren- en dames klassement en de Slag om Willemstad SOW telt mee voor de punten in het FSN klassement.

Deelname aan de Slag om Willemstad kost voor alle sloepen € 100,00.
Voor de startborden betaal je een borg van € 20,00 extra en wordt na afloop terug betaald bij inlevering van het startbord.
U kunt ter plekke ook aangeven om deze borg te doneren aan de locale reddingsbrigade ” Het Rooie Paerd”.

Om te controleren of alles goed gegaan is kan je op onze website in de lijst met deelnemers controleren of je inschrijving succesvol is geweest. Het kan soms even duren voordat je inschrijving aan de lijst met deelnemers is toegevoegd. Mocht er iets niet in orde zijn, stuur dan even een e-mail: sloeproeien@wvwillemstad.nl

Tijdens de wedstrijddag is het mogelijk een maaltijd te nuttigen bij de lokale horeca van Willemstad. Hiervoor kan er per persoon een consumptiebon worden aangekocht via de inschrijving voor een bedrag van € 5 per persoon. Deze bon vertegenwoordigd die dag een bedrag van 10, te besteden bij diverse horeca gelegenheden. De restwaarde wordt niet gerestitueerd.

Kranen*

Ik bestel consumptiebonnen a € 5,00 *

Door op ‘Inschrijven’ te klikken gaat u akkoord met de volgende verklaring:

Ik verklaar op eigen risico deel te nemen aan de Slag om Willemstad.

Ik verklaar hierbij om het inschrijfgeld plus € 20,00 borg zo spoedig mogelijk over te maken naar de rekening van de Watersport Vereniging Willemstad op rekeningnummer NL30RABO0346792460.

Er wordt gebruik gemaakt van een GPS tracking systeem. Bij verlies van deze GPS Tracker, zal de organisatie genoodzaakt zijn een additionele € 75,00 in rekening te brengen.

Het is mij bekend dat Watersportvereniging Willemstad niet aansprakelijk gesteld kan worden voor enige schade of letsel, direct of indirect verband houdend met de Slag om Willemstad.

Tijdens het evenement zal beeld materiaal in vorm van foto en video gemaakt worden. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden van het evenement.

LET OP: Uw inschrijving wordt niet per omgaande bevestigd. Dit volgt op een later moment.