Bungeeroeien

Inschrijven voor Bunjeeroeien 2023

Wat is Bungee roeien?

Bungee roeien, ook wel bekend als “bungee rowing” in het Engels, is een moderne variatie van het traditionele roeien dat een extra uitdagende dimensie aan de sport toevoegt. Het is een sportieve activiteit waarbij elementen van roeien en bungeejumpen worden gecombineerd.

Het doel van bungee roeien is om een traditionele roeiboot op een leuke en uitdagende manier naar voren te roeien, terwijl het elastische koordsysteem de boot tegenhoudt. Deze sport is niet alleen uitdagend en opwindend voor de roeiers, maar ook voor de toeschouwers vanwege de spectaculaire bewegingen van de boten en de roeiers.

Elk roeiteam heeft 8 roeiers en 1 captain. Bij bungee roeien wordt de boot vastgemaakt aan een elastisch bungeekoordsysteem dat is bevestigd aan kade. Door zo hard mogelijk te roeien en vaart te maken, probeert elk team het elastiek maximaal uit te rekken. Aan het elastiek is een meetlint gemonteerd. Het team dat het elastiek het verst uitrekt, die wint.

De aanvang is van 12.30 uur tot 14.30 uur.

LET OP!

Er kunnen maximaal 15 teams van 8 personen inschrijven. Dus Vol is Vol!

Met dit formulier kan je jouw team inschrijven voor het Bungeeroeien.

Wanneer je klaar bent met het invullen van de gegevens klik je op de groene knop “inschrijven” onderaan het formulier en je inschrijving wordt aan ons verzonden.
Je krijgt hier ook een bevestiging van per e-mail. Deze bevestiging kan iets later bij je binnenkomen.

Deelname aan bungeeroeien is geheel op eigen risico.

Inschrijven Bungeeroeien

Ik neem deel aan Bungeeroeien

Door op ‘Inschrijven’ te klikken gaat u akkoord met de volgende verklaring:

Ik verklaar op eigen risico deel te nemen aan het Bungeeroeien.
Het is mij bekend dat Watersportvereniging Willemstad niet aansprakelijk gesteld kan worden voor enige schade of letsel, direct of indirect verband houdend met het Bungeeroeien.

Tijdens het evenement zal beeld materiaal in vorm van foto en video gemaakt worden. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden van het evenement.

LET OP: Uw inschrijving wordt niet per omgaande bevestigd. Deze volgt op een later moment.