Zaterdag 9 september
Barbeque en Bastion Bokaal 2023

Schrijf je hier in

Kom en doe mee op zaterdag 9 september: Gezellige borrel en barbecue met daarvoor de spannende Zeilwedstrijd “Bastion Bokaal”.
Iedereen is welkom om te genieten van een heerlijke barbecue, drankjes en elkaars gezelschap.
Voor onze leden is het eten gratis, en niet-leden betalen slechts € 10,- per persoon. Tussen 16:00 – 18.00 is het happy hour. Wijn, bier en fris kosten dan slechts € 1,00.

Om deel te nemen aan de barbecue, kun je je vóór 4 september om 20:00 uur aanmelden door een e-mail te sturen naar activiteiten@wvwillemstad.nl. Vergeet niet aan te geven met hoeveel personen we rekening moeten houden.

Vooraf aan de barbecue organiseert watersportvereniging Willemstad de spannende Zeilwedstrijd Bastion Bokaal. Deze jaarlijkse zeilrace voor de felbegeerde ‘Bastionbokaal’ staat open voor alle ligplaatshouders in Willemstad en leden van WSV Willemstad met een ligplaats elders. Het belooft een geweldige dag op het water te worden.

Wil je deelnemen aan deze sportieve en gezellige zeilwedstrijd op het Hollands Diep?
Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina.

De barbecue wordt om 17:00 uur aangestoken, maar vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom om onze jeugdzeilers aan te moedigen tijdens hun wateractiviteiten. Dit is een traditie om het einde van het vaarseizoen voor de jeugd te vieren. We kijken ernaar uit om samen met jou een geweldige dag te beleven!

Programma

9:00 Palaver

11:00 Start Bastion Bokaal

15:00 Finish Bastion Bokaal

Tussen 16:00 – 18.00 is het happy hour.
Wijn, bier en fris kosten dan slechts € 1,00.

16:00 Afsluiting Jeugdseizoen

18:00 BBQ met muzikale entertainment

Géén wedstrijdervaring vereist, toegankelijk voor iedereen!

 

Voor leden die inschrijven waarvan de boot niet bekend is bij de wedstrijdcommissie download en mail dit (download link) : Inschrijfformulier (pdf)

Voor leden waarvan de boot bekend is bij de wedstrijdcommissie kunnen zich inschrijven door middel van onderstaand formulier.

 

Bastion Bokaal

Door op “Inschrijven” te klikken gaat u akkoord met de volgende verklaring:

Het is mij bekend dat Watersportvereniging Willemstad niet aansprakelijk gesteld kan worden voor enige schade of letsel, direct of indirect verband houdend met de Bastion bokaal.

Tijdens deze wedstrijd zal beeld materiaal in vorm van foto en video gemaakt worden. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden van de Bastion bokaal.