Bastion Bokaal 17-09-2016

2017-09-16 - 2017-09-17 Gehele dag
Haringvliet
Address: Haringvliet

Bastion Bokaal 2017  (28e)

Elk jaar in september wordt er door de zeilers van Willemstad weer gestreden om de prestigieuze BastionBokaal. Georganiseerd door WSV Willemstad staat de wedstrijd open voor zowel leden als ook alle overige ligplaatshouders van één van de Willemstadse havens.

Bastion-Bokaal-1

Het beloofd zoals elk jaar weer een interessante wedstrijd te worden. De baanindeling en toegepaste handicapformule staan garant voor een open strijd waarin iedereen gelijke kansen heeft om met de eer te gaan strijken. Wedstrijd ervaring is niet perse noodzakelijk.

Voor recreatieve zeilers is het een uitgelezen kans om eens te proeven aan de lol van het wedstrijdzeilen. Speciaal om het voor deze groep aantrekkelijk te maken wordt getracht een wedstrijd te creëren waarbij de regels eenvoudig zijn. Iedereen kan zich daardoor vooral concentreren op de snelheid van de boot. Voel de sensatie hoe, boord aan boord, een betere trim je naar voren kan brengen ten opzichte van je concurrentie.

Na de strijd op het water is er een gezellige borrel met prijsuitreiking in clubgebouw ‘de Campagne’, waar over en weer ook volop ervaringen kunnen worden gedeeld

bastion-bokaal-2

Wedstrijdcommissie w.v. Willemstad