Hemelsvaren Inschrijfformulier 2019


hemelsvaren

“Hemels Varen 2019”

30 mei t/m 2 juni

Watersport vereniging van Willemstad organiseert voor de vierde keer voor haar leden een zeil-/vaarweekend over onze oh zo mooie Nederlandse wateren.
Een lang weekend waar gezelligheid centraal staat en waarbij we de mogelijkheid hebben om elkaar ’s avonds op te zoeken en onze verhalen uit te wisselen. We proberen de reis laagdrempelig te houden zodat ook gezinnen met kinderen aan kunnen sluiten.

Alle kosten zijn voor eigen rekening. We hebben dit jaar wederom de ambitie om de havengelden en het gezamenlijke eten centraal te betalen. Het programma is geheel op basis van vrijwilligheid maar het is uiteraard gezellig wanneer er aan wordt deelgenomen.

Inschrijven voor Hemelsvaren 2019 kan eenvoudig middels het volledig doorlopen van dit online aanmeldingsformulier. De details worden dan vanzelf duidelijk.Aan het eind van het formulier ontvang je een bevestigings-email met daarin een persoonlijke link naar je eigen aanmelding. Hiermee is het op een later moment altijd mogelijk de inschrijving op bepaalde punten aan te passen.

Aanmeld link: INSCHRIJFFORMULIER